pengeraj

Ahogy kiejted a szót, a föld megremeg a lábad alatt.

A föld mélyén valami felébredt!

Csak reménykedhetsz, hogy a te oldaladon áll…

Gratulálunk! Feltételezve, hogy a nyomokat követve jutottál ide, megnyílik számodra a lehetőség, hogy a Pengerajjal játssz. A Pengeraj egy teljes értékű játszható karakter Homályrévben. Az alább található PDF fájlok kinyomtatásával minden szükséges játékelem a rendelkezésetekre áll: karakterlap, képesség kártyák, támadás módosító lapok, jegyzet és karakter jelölő (ehhez a karakterhez nem tartozik műanyag figura).

Javasoljuk, hogy a fájlokat egy gyorsnyomdában nyomtasd ki, hogy a kétoldalas nyomtatás tökéletes legyen, majd az előlapokon látható jeleket kell követni a kártyák kivágásakor. A hátoldalon szándékosan vastagabb a leeső rész, ezzel lehet kompenzálni az esetleges nyomdai elcsúszásokat. Ha kivágtad a két figurát és összeragasztottad őket a hátlapjuknál, akkor elég vastag lesz ahhoz, hogy szépen megálljon a talpban. A fájlok között csak a karakter támadás módosító pakliját találod. Azért, hogy biztosan megegyezzen az alap pakli méretével, a BoardGameGeek oldalon találsz egy fájlt, amiből kinyomtathatod a saját (base attack modifier) paklidat az általános kártyákkal, mint az átok vagy az áldás: <link>

Ha kérdésetek lenne a karakterrel kapcsolatban, akkor nyugodtan írjatok az info@gemklub.hu e-mail címre.

Talán mondanunk se kell, de ez egy titkos oldal, és nagyon hálásak lennénk, ha ez így is maradna. Kérjük ne posztolj róla semmiféle közösségi médián. Hagyd, hogy mások is maguktól találjanak el ide, ne rontsd el a szórakozásukat!

Itt vannak a fájlok. Jó szórakozást! <link>